Djalmas Vinbodega logo i farven hvis
Book et bord

HVILKE VINE KAN JEG SMAGE?

På Djalmas Vinbodega behøver man ikke at kunne appellationerne i søvne eller at opremse cru’er og enkeltmarker, og vi går heller ikke op i anmelderstjerner. På Djalmas nyder vi den vin, som vi bedst kan lide, og vi smager gerne på nye områder, druer og stilarter.

På hylderne har vi både europæiske og oversøiske vine. Du finder vine med og uden svovl, fra det moderne til det ultraklassiske. Vi har kraftige, klassiske vine fra Amarone og Barolo. Men også Bourgognevine i alle prislejer fra saftig bordvin til ikonisk topvin. Er du nysgerrig, har vi funky øko-orangevin fra Penedes, men også stram bio-riesling fra Rheinhessen eller fed chardonnay fra Napa Valley til de konventionelle.

Og tænker du på, om vi har kølig rosévin, liflig champagne, Sancerre, Chablis, Chianti eller Gevrey Chambertin? Kan du få store spanske smagsbomber, østrigsk Zweigelt, vermouth eller portvin? Svaret er selvfølgelig ja. Kom ned og kig på hylderne, så finder vi et godt glas, der passer til dig.

Det bedste fra Roskilde og omegn

Til et godt glas vin hører der en lille bid. Og ligesom vi har gjort os umage og udvalgt nogle af de bedste vine, har vi fundet noget af den lækreste mad, som vi kender. Heldigvis findes mange af landets bedste råvarer og producenter lige her i vores baghave, og vi serverer derfor lokale oste, charcuteri, kød, mjød, rom, gin og øl. Du kan lære dem bedre at kende på siden her.

Gris, Lam & Co

Lige udenfor Roskilde ligger det lille slagteri, hvor passionerede Maria & Lars Dietrichsen fremstiller 100% dansk, økologisk kød, pølser og charcuteri. Størstedelen af det økologiske kød kommer fra mindre danske gårde, og den lille familiedrevne virksomhed med store ambitioner er efterhånden landskendte for deres gode håndværk og topkvalitet. Vi elsker at nyde Maria og Lars’ charcuteri på Rundt om Roskilde-brættet. Med et godt glas vin til naturligvis.

Besøg
  • Gris, Lam & Co lækre udskæringer hænger til lufttørring
  • Gris, Lam & Co slagter udskærer pølser
  • Gris, Lam & Co slagter glade grise på mark med solskin

Gris, Lam & Co

Lige udenfor Roskilde ligger det lille slagteri, hvor passionerede Maria & Lars Dietrichsen fremstiller 100% dansk, økologisk kød, pølser og charcuteri. Størstedelen af det økologiske kød kommer fra mindre danske gårde, og den lille familiedrevne virksomhed med store ambitioner er efterhånden landskendte for deres gode håndværk og topkvalitet. Vi elsker at nyde Maria og Lars’ charcuteri på Rundt om Roskilde-brættet. Med et godt glas vin til naturligvis.

Besøg
  • Gris, Lam & Co lækre udskæringer hænger til lufttørring
  • Gris, Lam & Co slagter udskærer pølser
  • Gris, Lam & Co slagter glade grise på mark med solskin
  • Gris, Lam & Co lækre udskæringer hænger til lufttørring
  • Gris, Lam & Co slagter udskærer pølser
  • Gris, Lam & Co slagter glade grise på mark med solskin

Gris, Lam & Co

Lige udenfor Roskilde ligger det lille slagteri, hvor passionerede Maria & Lars Dietrichsen fremstiller 100% dansk, økologisk kød, pølser og charcuteri. Størstedelen af det økologiske kød kommer fra mindre danske gårde, og den lille familiedrevne virksomhed med store ambitioner er efterhånden landskendte for deres gode håndværk og topkvalitet. Vi elsker at nyde Maria og Lars’ charcuteri på Rundt om Roskilde-brættet. Med et godt glas vin til naturligvis.

Besøg
  • Getspirits Distillery smuk gammel tønde af egetræ
  • Getspirits Distillery destilleringsapparat i kobber og stål
  • Getspirits Distillery tønde med prop

Getspirits Distillery

Her i Roskilde finder du to af landets største romentusiaster Inge Lise Schou og Carlo Lund og deres destilleri Getspirits. Her producerer parret rom og gin, men også snaps op til højtiderne. Ægte dansk fremstillet spiritus, som er gæret, destilleret, lagret og tappet på flaske i destilleriet i Roskilde. Alt er håndlavet og i mindre serier, hvor der kun fremstilles 400 – 1000 flasker af hver variant. På Djalmas kan du nyde Inge Lise og Carlos rom i en Mørk Storm i Roskilde eller deres gin i en velbalanceret Negroni.

Besøg

Getspirits Distillery

Her i Roskilde finder du to af landets største romentusiaster Inge Lise Schou og Carlo Lund og deres destilleri Getspirits. Her producerer parret rom og gin, men også snaps op til højtiderne. Ægte dansk fremstillet spiritus, som er gæret, destilleret, lagret og tappet på flaske i destilleriet i Roskilde. Alt er håndlavet og i mindre serier, hvor der kun fremstilles 400 – 1000 flasker af hver variant. På Djalmas kan du nyde Inge Lise og Carlos rom i en Mørk Storm i Roskilde eller deres gin i en velbalanceret Negroni.

Besøg
  • Getspirits Distillery smuk gammel tønde af egetræ
  • Getspirits Distillery destilleringsapparat i kobber og stål
  • Getspirits Distillery tønde med prop
  • Getspirits Distillery smuk gammel tønde af egetræ
  • Getspirits Distillery destilleringsapparat i kobber og stål
  • Getspirits Distillery tønde med prop

Getspirits Distillery

Her i Roskilde finder du to af landets største romentusiaster Inge Lise Schou og Carlo Lund og deres destilleri Getspirits. Her producerer parret rom og gin, men også snaps op til højtiderne. Ægte dansk fremstillet spiritus, som er gæret, destilleret, lagret og tappet på flaske i destilleriet i Roskilde. Alt er håndlavet og i mindre serier, hvor der kun fremstilles 400 – 1000 flasker af hver variant. På Djalmas kan du nyde Inge Lise og Carlos rom i en Mørk Storm i Roskilde eller deres gin i en velbalanceret Negroni.

Besøg

Snoremark Mjødbryggeri

Karin & Thomas startede Snoremark som “garagebryggeri” i 2010. Siden er de flyttet fra garagen til en tidligere grisestald og har udviklet sig til et professionelt mjødbryggeri. I dag er Snoremark anerkendt for sin seriøsitet og ambitioner om at brygge dessertvine, der kan tilfredsstille kræsne ganer. Vi elsker Snoremarks æblemjød med masser af is og frisk appelsin og serverer både æble/hyben, æble/mjødurt og æble/havtorn. Snoremark er smagen af Roskilde og naturen omkring os i et glas.

Besøg
  • Snoremark Mjødbryggeri vinreol med flasker
  • Snoremark Mjødbryggeri sorte flasker med mjød
  • Snoremark Mjødbryggeri æbletræer med røde æbler

Snoremark Mjødbryggeri

Karin & Thomas startede Snoremark som “garagebryggeri” i 2010. Siden er de flyttet fra garagen til en tidligere grisestald og har udviklet sig til et professionelt mjødbryggeri. I dag er Snoremark anerkendt for sin seriøsitet og ambitioner om at brygge dessertvine, der kan tilfredsstille kræsne ganer. Vi elsker Snoremarks æblemjød med masser af is og frisk appelsin og serverer både æble/hyben, æble/mjødurt og æble/havtorn. Snoremark er smagen af Roskilde og naturen omkring os i et glas.

Besøg
  • Snoremark Mjødbryggeri vinreol med flasker
  • Snoremark Mjødbryggeri sorte flasker med mjød
  • Snoremark Mjødbryggeri æbletræer med røde æbler
  • Snoremark Mjødbryggeri vinreol med flasker
  • Snoremark Mjødbryggeri sorte flasker med mjød
  • Snoremark Mjødbryggeri æbletræer med røde æbler

Snoremark Mjødbryggeri

Karin & Thomas startede Snoremark som “garagebryggeri” i 2010. Siden er de flyttet fra garagen til en tidligere grisestald og har udviklet sig til et professionelt mjødbryggeri. I dag er Snoremark anerkendt for sin seriøsitet og ambitioner om at brygge dessertvine, der kan tilfredsstille kræsne ganer. Vi elsker Snoremarks æblemjød med masser af is og frisk appelsin og serverer både æble/hyben, æble/mjødurt og æble/havtorn. Snoremark er smagen af Roskilde og naturen omkring os i et glas.

Besøg
  • Copenhagen Goat Milk hvide geder hygger sig i indhegning
  • Copenhagen Goat Milk gedeost smagsprøver
  • Copenhagen Goat Milk gedeost og lækkert tilbehør

Copenhagen Goat Milk

Landets fineste restauranter henter deres oste og gedemælk fra Summer & Claus Christoffersens minilandbrug ved Roskilde. Malkegedernes mælk anvendes til gedemælkssæbe og is, men i særdeleshed til velsmagende oste. I juli 2015 startede Summer og Claus deres landbrug med 15 geder af racen gammel dansk landrace, og kan i dag fremvise bl.a. franskinspirerede gedeoste af ypperlig kvalitet. Smag deres oste på vores charcuteri-bræt Rundt om Roskilde eller i en enkel osteservering med noget af landets bedste surdejsbrød – perfekt med et godt glas vin til.

Besøg

Copenhagen Goat Milk

Landets fineste restauranter henter deres oste og gedemælk fra Summer & Claus Christoffersens minilandbrug ved Roskilde. Malkegedernes mælk anvendes til gedemælkssæbe og is, men i særdeleshed til velsmagende oste. I juli 2015 startede Summer og Claus deres landbrug med 15 geder af racen gammel dansk landrace, og kan i dag fremvise bl.a. franskinspirerede gedeoste af ypperlig kvalitet. Smag deres oste på vores charcuteri-bræt Rundt om Roskilde eller i en enkel osteservering med noget af landets bedste surdejsbrød – perfekt med et godt glas vin til.

Besøg
  • Copenhagen Goat Milk hvide geder hygger sig i indhegning
  • Copenhagen Goat Milk gedeost smagsprøver
  • Copenhagen Goat Milk gedeost og lækkert tilbehør
  • Copenhagen Goat Milk hvide geder hygger sig i indhegning
  • Copenhagen Goat Milk gedeost smagsprøver
  • Copenhagen Goat Milk gedeost og lækkert tilbehør

Copenhagen Goat Milk

Landets fineste restauranter henter deres oste og gedemælk fra Summer & Claus Christoffersens minilandbrug ved Roskilde. Malkegedernes mælk anvendes til gedemælkssæbe og is, men i særdeleshed til velsmagende oste. I juli 2015 startede Summer og Claus deres landbrug med 15 geder af racen gammel dansk landrace, og kan i dag fremvise bl.a. franskinspirerede gedeoste af ypperlig kvalitet. Smag deres oste på vores charcuteri-bræt Rundt om Roskilde eller i en enkel osteservering med noget af landets bedste surdejsbrød – perfekt med et godt glas vin til.

Besøg

Just Coffee

I Roskilde ligger Maria Moe Christoffersen og Patrick Allen Becketts eget lokale kafferisteri. Her tager Maria og Patrick kafferistningen til nye niveauer og rister kaffen, så de forskellige sorters karakter og smag kommer bedst til deres ret. Kaffen er økologisk dyrket af mindre producenter, hvilket sikrer en bedre biodiversitet i nærmiljøet. Just Coffee laver blandinger til enhver smag— fra en lys ristet med strålende kompleks smag til den fuldtonede, meget mørke ristning. Alle kaffer er 100% højlands arabica. Smag deres skønne kaffe på Djalmas – vi bruger den også i vores populære Espresso Martini, som er den perfekte afslutning på en god aften.

Besøg
  • Just Coffee kaffesæk med kaffekværn i baggrunden

Just Coffee

I Roskilde ligger Maria Moe Christoffersen og Patrick Allen Becketts eget lokale kafferisteri. Her tager Maria og Patrick kafferistningen til nye niveauer og rister kaffen, så de forskellige sorters karakter og smag kommer bedst til deres ret. Kaffen er økologisk dyrket af mindre producenter, hvilket sikrer en bedre biodiversitet i nærmiljøet. Just Coffee laver blandinger til enhver smag— fra en lys ristet med strålende kompleks smag til den fuldtonede, meget mørke ristning. Alle kaffer er 100% højlands arabica. Smag deres skønne kaffe på Djalmas – vi bruger den også i vores populære Espresso Martini, som er den perfekte afslutning på en god aften.

Besøg
  • Just Coffee kaffesæk med kaffekværn i baggrunden
  • Just Coffee kaffesæk med kaffekværn i baggrunden

Just Coffee

I Roskilde ligger Maria Moe Christoffersen og Patrick Allen Becketts eget lokale kafferisteri. Her tager Maria og Patrick kafferistningen til nye niveauer og rister kaffen, så de forskellige sorters karakter og smag kommer bedst til deres ret. Kaffen er økologisk dyrket af mindre producenter, hvilket sikrer en bedre biodiversitet i nærmiljøet. Just Coffee laver blandinger til enhver smag— fra en lys ristet med strålende kompleks smag til den fuldtonede, meget mørke ristning. Alle kaffer er 100% højlands arabica. Smag deres skønne kaffe på Djalmas – vi bruger den også i vores populære Espresso Martini, som er den perfekte afslutning på en god aften.

Besøg
  • Herslev Bryghus ølglas med ale og skum

Herslev Bryghus

Tore Jørgensen etablerede i 2005 dette gårdbryggeri i Herslev på drømmen om mere natur og mindre industri. I dag er Herslev Bryghus drevet af Tore og hans passionerede ølbønder, der brygger øl på byg fra egen mark, med råvarer, der smager af årstiden. Øllet er skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet omkring sig. Bryggeriet eksperimenterer med øltyper og råvarer fra egnen, og derfor kan du fx smage syrlige øl med æbler fra haven, høøl eller klassisk IPA og velsmagende pilsner på fad. Nyd fx Tores kolde øl i gården om sommeren – eller prøv fx en Mark Æble som alternativ til et glas hvidvin, det spiller!

Besøg

Herslev Bryghus

Tore Jørgensen etablerede i 2005 dette gårdbryggeri i Herslev på drømmen om mere natur og mindre industri. I dag er Herslev Bryghus drevet af Tore og hans passionerede ølbønder, der brygger øl på byg fra egen mark, med råvarer, der smager af årstiden. Øllet er skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet omkring sig. Bryggeriet eksperimenterer med øltyper og råvarer fra egnen, og derfor kan du fx smage syrlige øl med æbler fra haven, høøl eller klassisk IPA og velsmagende pilsner på fad. Nyd fx Tores kolde øl i gården om sommeren – eller prøv fx en Mark Æble som alternativ til et glas hvidvin, det spiller!

Besøg
  • Herslev Bryghus ølglas med ale og skum
  • Herslev Bryghus ølglas med ale og skum

Herslev Bryghus

Tore Jørgensen etablerede i 2005 dette gårdbryggeri i Herslev på drømmen om mere natur og mindre industri. I dag er Herslev Bryghus drevet af Tore og hans passionerede ølbønder, der brygger øl på byg fra egen mark, med råvarer, der smager af årstiden. Øllet er skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet omkring sig. Bryggeriet eksperimenterer med øltyper og råvarer fra egnen, og derfor kan du fx smage syrlige øl med æbler fra haven, høøl eller klassisk IPA og velsmagende pilsner på fad. Nyd fx Tores kolde øl i gården om sommeren – eller prøv fx en Mark Æble som alternativ til et glas hvidvin, det spiller!

Besøg